ShippingWatch

Commerzbank spår fremgang for container og tørlast

Den tyske shippingbank ser et lidt bedre ratemiljø for container og tørlast i 2018, men banken holder fast i sin afvikling af de problematiske shippinglån.

Foto: Commerzbank AG

Commerzbank kører videre med sin afvikling af dårlige shippinglån på trods af stærkere udsigter for container- og tørlastrater i 2018.

Bankens shippinglån udgør nu 1,4 mia. euro, en markant reduktion fra fem mia. euro efter første halvår 2017. Shippingporteføljen blevet udskilt fra hovedforretningen og placeret i enheden Asset & Capital Recovery for risikable lån, der skal nedbringes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs