ShippingWatch

A.P. Møller Holding vil investere i varmt vand i Danmark

A.P. Møller Holding er klar til at investere milliarder i en ny energikilde, nemlig geotermi. Der er ingen garantier for succes, men potentialet gør det umuligt at lade være, siger Samir Abboud, der er ansvarlig for projektet.

"Der er endnu ingen garantier for, at det lykkes, men potentialet er så interessant for Danmarks omstilling til vedvarende energi, at vi skylder at prøve,” siger Samir Abboud, ansvarlig for geotermi hos A.P. Møller Holding. | Foto: A.P. Møller Holding

A.P. Møller Holding har set sig lun på en ny investering, hvor investeringsselskabet kan bruge sin erfaring fra Maersk Oil til for alvor at få varmt vand fra undergrunden ind i den danske fjernvarmeforsyning.

Derfor kaster investeringsselskabet sig nu ud geotermi, oplyser A.P. Møller Holding i en meddelelse. Ifølge selskabet har teknologien potentiale for at dække 30 pct. af det danske fjernvarmebehov eller 500.000 husstande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs