ShippingWatch

Skov erstatter Meldgaard i maritim fond

Mikael Skov, CEO i Hafnia Tankers, indtræder i bestyrelsen i Den Danske Maritime Fond, hvor han erstatter Torms topchef Jacob Meldgaard.

Mikael Skov, CEO i Hafnia Tankers, er indtrådt i Den Danske Maritime Fonds bestyrelse. Han afløser Jacob Meldgaard (foto), CEO i Torm.

Jacob Meldgaard CEO Torm

Bestyrelsen består herefter af Tommy Thomsen (formand), tidl. Maersk og Nordic Tankers, Jenny N. Braat (næstformand), der er adm. direktør i Danske Maritime, Knud Degn Karstensen fra Karstensens Skibsværft i Skagen, Søfartsstyrelsens direktør Andreas Nordseth, Søren N. Thomsen, adm. direktør i Esvagt, og Mikael Skov.

Jesper Lok vil have gennemført to vækstforslag nu

Den Danske Maritime Fond besluttede for nylig at afsætte 25 mio. kr. over de næste to år til aktiviteter, der anbefales af det blå vækstteam. Det er den største bevilling målrettet en enkelt modtager nogensinde fra fonden.

Fond giver rekordstor bevilling til det blå vækstteam

Vækstteamets anbefalinger flugter med politisk dagsorden

Her er vækstteamets anbefalinger til regeringen

Her er Søfartsstyrelsens plan for 2017

 

 

 

 

 

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere