ShippingWatch

Så er de globale svovlkrav kommet på dagsorden

De 16 SECA-lande, der skal kontrollere skibes udledning af svovl i de nye miljøområder i Nord- og Østersøen, går nu videre med den næste kæmpestore udfordring: De globale svovlkrav, der rammer om få år.

De 16 svovllande er ved at forberede sig på næste bølge af udfordringer, når det kommer til kontrollen af skibes udledning af svovl. Det drejer sig om de globale krav, der inden for en årrække træder i kraft og byder på nogle helt andre problematikker end dem, svovllandene i dag er i gang med at håndtere med svovlzonerne i Nord- og Østersøen, der trådte i kraft i januar i år.

"Vi er uhyre opmærksomme på, at det vil give den næste store runde udfordringer for myndighederne. Vi arbejder ikke kun på konkrete løsninger, men er fra dansk side i dialog med en masse andre i resten af verden om at samarbejde på det her, og IMO er derfor blevet endnu mere relevant at fokusere på," siger Peter Krog-Meyer, der er specialkonsulent hos Søfartsstyrelsen og er inde over samarbejdet med de forskellige myndigheder om håndhævelsen af de nye svovlregler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs