ShippingWatch

Milaha udnævner ny topchef

Den Qatar-baserede shippinggruppe, Milaha, har fundet sin nye topchef.

Foto: Milaha PR

Tilbage i juli kunne shippinggruppen Milaha med base i Qatar annoncere, at deres topchef, Khalifa Ali Al-Hetmi, ville gå på pension i september efter 31 år i selskabet, de syv af dem som CEO. Selskabet skulle derfor på jagt efter en ny topchef. Han er nu fundet. Det bliver Adbulrahman Essa Al-Mannai, som overtager jobbet med effekt fra den 13. september. Det skriver Milaha i en pressemeddelse.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

Al-Mannai har tidligere ledet den kommercielle planlægning og disponering hos Quatargas, og har blandt andet haft ansvaret for selskabets funktion i den engelske South Hook LNG Terminal.

"Grundet hans robuste kommercielle baggrund, hans erfaring inden for mange af vores kerneforretninger og hans resultater i Quatargas, har bestyrelsen og jeg fuld tiltro til hans evne, og hans evner til at fortsætte med at styrke Milahas profil og vores fremtidige vækstplaner," siger Sheikh Ali bin Jassim Al Thani, formanden for Milahas bestyrelse.

Nakilat udvider græsk LNG joint-venture 

Milaha i flyvende halvår på især offshore 

Milaha skifter topchef 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs