ShippingWatch

Scan Group får overskud på 193 mio kroner i 2014

Den danske shipping- og logistikkoncern Scan Group fik et resultat på 193 mio. kr. efter skat i 2013 mod knap 60 mio. kr. året forinden. Salg af aktier har hjulpet til, skriver ledelsen i regnskabet.

Copyright OW Bunker A/S
Foto: OW Bunker

Det store danske selskab Scan Group, der er specialiseret i nødhjælpstransport, farligt gods, projektsgods og andre lasttyper, øgede resultatet markant sidste år, viser det netop offentliggjorte regnskab for 2014.

Her fik selskabet et resultat før skat på 193 millioner kroner mod 59,2 millioner kroner i 2013, mens omsætningen gik tilbage til 5,7 milliarder kroner sammenlignet 6,6 milliarder kroner året forinden. Resultatet er bedre end budgetteret, noterer ledelsen i regnskabet, og det skyldes blandt andet et salg af aktier i en associeret virksomhed i sommeren 2014.

"Bestyrelsen er tilfreds med præstationen for året," fremgår det af regnskabet.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

2014 var et år, hvor Scan Group også investerede i nye datterselskaber, andre shipping-relaterede aktiviteter samt land og bygninger. Investeringerne vil fortsætte i år, og Scan Group forventer et aktivitetsniveau på linje med sidste år.

Scan Group koncernen blev grundlagt af Arne Simonsen for mere end 40 år siden og har i dag mere end 3.000 ansatte på over 100 kontorer i Skandinavien, Europa, Nord - og Sydamerika og i Mellemøsten.

Stabilt resultat hos Scan Group

Direktør forlader MSC Scandinavia Holding

DSV retter skytset mod Latinamerika og Afrika

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere