ShippingWatch

Den lave oliepris kan ramme multipurpose-udsigter

Den lave oliepris får energiselskaberne til at holde igen med investeringer, hvilket er dårligt nyt for multipurpose-segmentet, der ellers ser ud til at nyde godt af en vækst i efterspørgsel på transport fra 2016, vurderer Drewry.

Efter flere svære år, der ser ud til at fortsætte i 2015 og ind i 2016, kan det pressede multipurpose-segment se frem til en forventet global vækst i sektoren på fem procent om året i perioden fra 2016 til 2019.

Men samtidig kan den lave oliepris kaste en mørk skygge over de positive udsigter, skriver Drewry i analysehusets Multipurpose Shipping Market Review and Forecaster.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs