ShippingWatch

BBC Chartering: Multipurpose er åbnet stærkt i 2015

De første måneder af 2015 er åbnet langt mere stabilt end de sidste 3-4 år for BBC Chartering, men varigheden af fremgangen inden for multipurpose og heavy lift er skrøbelig, vurderer CEO Svend Andersen over for ShippingWatch. 

De første måneder af 2015 har givet det hårdtprøvede marked for multipurpose- og heavy lift et tiltrængt løft. Markedet er langt mere stabilt på denne tid af året, end det har været de sidste 3-4 år. Spørgsmålet er imidlertid, hvor længe det varer, siger Svend Andersen, CEO i BBC Chartering, der konstant opererer en flåde på 140-160 skibe og dermed formentlig er det største rederi i segmentet.

"Volumen har været tilstede, og der er geografiske områder som Fjernøsten og Sydamerika, der har udviklet sig stabilt, mens Europa har udviklet sig bedre, end jeg havde forventet. USA har været et svært marked, men der har vi altså også mange skibe i markedet, som vi historisk har siddet godt på med omkring 300-400 anløb årligt."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs