ShippingWatch

Damco udnævner ny CFO

Damco har udnævnt Tommy Mølgaard som ny CFO og erstatning for Pernille Fabricius, der i sidste måned forlod det Maersk-ejede selskab.

Damco, der er et datterselskab i A.P. Møller - Mærsk-koncernen, har ansat Tommy Mølgaard som ny økonomidirektør, CFO.

Det fremgår af en meddelelse fra Damco mandag.

Mølgaard kommer til Damco fra en stilling som leder af Corporate Finance i APM Terminals, og han har samlet omkring 20 års erfaring fra den finansielle del af logistik-branchen.

Tommy Mølgaard erstatter Pernille Fabricius, som har fået job hos rederiet Topaz Energy and Marine. Selskabet kommer i øvrigt også til at mangle en administrerende direktør, da topchef Rolf Habben-Jansen er kommende chef for containerrederiet Hapag-Lloyd med effekt fra juli 2014.

"Vores ambition er at blive en top fem spiller på det logistiske marked i løbet af de kommende år. Jeg er overbevist om, at Tommy, med sin mangeårige ekspertise i vores branche, vil bidrage til at lede vores forretning fremad, "siger Rolf Habben Jansen, CEO i Damco i meddelelsen.

Damco står for transport- og logistikløsninger. Selskabet, der for nylig flyttede hovedkvarter fra København til Haag i Holland, havde i 2012 et overskud på 320 mio. kr. på baggrund af en omsætning på 19 mia. kroner.

Om udnævnelsen siger Tommy Mølgaard selv:

"Jeg er stolt af at arbejde sammen med dette ambitiøse ledelsesteam, der er fast besluttede på at fortsætte opbygningen af en fleksibel organisation, og som vil forandringerne og forbedre ydeevnen, samtidig med at vores kunder fortsat har højeste prioritet."

Damco udnævner ny nordisk topchef

Endnu en leder forlader Maersk-selskab

Damco får ny CEO for Latinamerika

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere