Cosco åbner globalt center i Shanghai

Den kinesiske shippingkæmpe Cosco åbner et globalt shippingcenter i Shanghai. Det sker blandt andet for at forbedre selskabets forretningsstruktur.

Den store kinesiske shippinggruppe Cosco meddeler i dag, at selskabet etablerer et nyt globalt shippingcenter i Shanghai, et såkaldt global shipping operations centre.

Her vil gruppen samle en en række aktiviteter med henblik på at optimere selskabets forretningsstruktur, reducere omkostningerne samt øge effektiviteten i forbindelse med de svære markedsvilkår, skriver Xinhua ifølge Hong Kong Shipping Gazette.

Centret vil integrere en række funktioner, blandt andet planlægning af sejladser og kontrol af brændstofforbrug, og Cosco vil kunne håndtere alle selskabets laster og skibe fra det nye center, hvilket ifølge selskabet vil være med til at øge Coscos pålidelighed.

Selskabet har frasolgt aktiver i stor stil i løbet af de seneste måneder i et forsøg på opnå sorte tal på bundlinjen, da et negativt resultat for tredje år i træk nødvendigvis vil betyde et exit fra børsen i Shanghai.

Cosco var per 30. juni i år verdens femte største containerrederi, med 187 containerskibe for i alt 838.000 teu.

Cosco scorer offshorekontrakter for 366 mio. USD

Så meget har China Cosco solgt fra

Cosco i kamp mod uret for at undgå børsexit 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også