ShippingWatch

Nordic Shipholding har modtaget bud på investering i selskabet

Nordic Shipholding har modtaget et tilbud om at investere i selskabet fra en udenlandsk investor. Det fremgår af en meddelelse udsendt via fondsbørsen i København.

Nordic Shipholding har modtaget et tilbud om at investere i selskabet fra en udenlandsk investor. Det fremgår af en meddelelse udsendt via fondsbørsen i København.

"Bestyrelsen ser positivt på tilbuddet og vil nu påbegynde forhandlinger om de endelige aftaler og arbejde hen imod at opfylde de betingelser, der er indeholdt i tilbuddet, herunder indhentelse af visse godkendelser fra myndighederne," skriver Nordic Shipholding, der vil holde en ekstraordinær generalforsamling, hvis og når en endelig aftale indgås.

Banker giver Nordic Shipholding tre måneder mere 

Den ekstraordinære generalforsamling skal, hvis det ender med en aftale med investoren, godkende transaktionen og udstedelsen af nye aktier til den nye investor. Såfremt transaktionen og udstedelsen af nye aktier godkendes, vil Nordic Shipholdings eksisterende aktionærer blive kraftigt udvandet, fremgår det af meddelelsen.

Selskabets bestyrelsesformand er tidligere Maersk-skibsreder og nuværende formand for Den Maritime Fond Knud Pontoppidan (foto).

/RUTZAU FINANS

Tiden er ved at rinde ud for Nordic Shipholding

Nordic Shipholding kæmper for livet 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM overtager 50 pct. af spansk terminal

CMA CGM udvider i Middelhavsregionen med købet af 50 pct. minus én aktie af den spanske containerterminal TTIA i Algeciras. Det beskrives som en strategisk investering, hvor beløbet dog ikke er oplyst.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs