ShippingWatch

DFDS vil hente 100 mio kr på bedre indkøb

DFDS vil hente 100 mio. kroner om året på bundlinien inden 2015 ved at forbedret gruppens indkøb.

DFDS Group lancerer nu Project 100, der har som mål at forbedre DFDS’ bundlinjeresultat med 100 mio. kroner om året ved hjælp af forbedrede indkøb. Det skriver selskabet i sit nyhedsbrev.

"DFDS’ samlede udgifter til indkøb ligger på omkring otte mia. kroner om året ud af en omsætning på 12 mia. kroner. Med så enormt et beløb har det selvsagt afgørende betydning for DFDS’ indtjening, at vores indkøb sker så effektivt som overhovedet muligt,” siger Group CFO Torben Carlsen (foto).

Torben Carlsen har lagt Project 100 i hænderne på Vice President Karsten Johansson, Group Procurement. Målet er at hente de 100 millioner til bundlinjen inden 2015.

"Der vil blive nedsat et projektteam for hver vare- og servicekategori med en repræsentant fra såvel forretningen som Group Procurement. Vi kommer til at arbejde med syv kategorier af varer og tjenesteydelser inden for teknisk indkøb, bunkers, catering, travel retail og logistics mv.,” siger Karsten Johansson.

DFDS: Likviditeten øges efter aktiesalg 

Store DFDS-besparelser i Gøteborg 

 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Ugens bedste på ShippingWatch

EU kæmper om at blive enig om et prisloft på russisk olie. Containerraterne er faldet gennem gulvet. Ny kritik af CII-indekset. Og så er Carsten Mortensen på vej med ny shippingfond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs