ShippingWatch

Pacific Basin jagter tre nye skibe

Hongkongs største børsnoterede tørlastrederi, Pacific Basin, fortsætter vækststrategien og selskabet har udnyttet optioner til at købe tre nye handymax skibe.

Tørlastrederiet Pacific Basin fortsætter ekspansionen af flåden og er ifølge en meddelelse i forhandlinger med sælger om køb af tre handymax skibe. Det ene er et brugt skib på 56.025 dwt og koster 16,65 mio. USD. Det forventes at blive leveret i løbet af 2015. De to andre er begge nybygninger på 55.850 dwt og de vil blive leveret i henholdsvis 2015 og 2016.

"Vi ser på muligheder inden for køb og charter af både nye og brugte skibe. Bestyrelsen ser på, om disse skibe kan købes til attraktive priser, og om de vil kunne indgå positivt i gruppens flåde," skriver selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs