ShippingWatch

Ultrabulk: Strategien virker - vi holder fast

Danske Ultrabulk fokuserer på en balanceret bog, og det har indtil nu givet gode resultater, viser halvårsregnskabet. Sådan vil det fortsætte, siger CEO til ShippingWatch og løfter sløret for nye mulige investeringer.

Der er tilfredshed hos det danske tørlastrederi Ultrabulk efter præsentationen af det halvårlige regnskab. Og med et nettooverskud på 10,5 mio. USD mod et overskud på 6 mio. USD i samme periode sidste år, er der vist også fin grund til det.

Også driftsresultatet (EBITDA) steg fra 8,2 mio. USD i første halvår af 2012 til 12,8 mio. USD i 2013, mens omsætningen steg 19 procent fra 336 til 400 mio. USD. Men fremadrettet kan det godt gå hen og blive mere svært, påpeger CEO Per Lange over for ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs