ShippingWatch

Stadil-rederi skifter ud i toppen

Efter et regnskab med plus på bundlinjen fra Thorco Shipping forleden er der blevet skiftet ud i toppen. Tidligere COO i Maersk Tankers Henrik Ramskov bliver ny direktør.

Stadil-familien har skiftet ud i toppen hos rederiet Thorco Shipping. Den nye mand på posten er ifølge Søfart tidligere topchef i Maersk Logistic og COO i Maersk Tankers Henrik Ramskov, der overtager chefstolen fra Thomas Nørballe Mikkelsen.

Udskiftningen sker, efter rederiet mandag præsenterede et regnskabet for 2012, der viste et overskud på 321.000 USD mod et underskud på 790.000 USD i 2011. En udvikling som ledelsen i regnskabet erklærede sig tilfreds med.

"Thorco Shipping har ved hjælp af initiativrige medarbejdere og en stærk økonomisk baggrund hos hovedaktionær været i stand til at væsentligt at udbygge forretningen i 2012. Denne udbygning er i væsentligt omfang sket direkte eller indirekte på baggrund af konkurrenters falissementer," fremgik det af regnskabet med henvisning til Stadil-familiens selskab Thornico, som er hovedaktionær.

ShippingWatch forsøger at få en kommentar fra Thorco og Thomas Nørballe Mikkelsen.

Underskud vendt til overskud i Stadil-rederi

Thor Stadil: Vi trækker os ikke fra Thorco

Thorco frasælger gamle skibe 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs