Thor Stadil: Vi trækker os ikke fra Thorco

Der er ikke tale om, at Thor og Christian Stadil er ved at forlade deres pladser i bestyrelsen i Thorco. Tværtimod ønsker moderselskabet Thornico at få flere bestyrelsesmedlemmer ind for at styrke og sikre bestyrelsen.

Af en artikel i Børsen fremgik det torsdag, at der vil komme en ekstern bestyrelse i Thorco, som Thor og Christian Stadil ejer gennem Thornico. Men det er ikke tilfældet, forklarer Thor Stadil til ShippingWatch.

"Vi har ikke tænkt os at løsne grebet. Det er bare i stedet for, at jeg sidder rundt om alle bordene, så får jeg nogle flere bestyrelsesmedlemmer ind. Thorco er en fantastisk og spændende virksomhed med kæmpe potentiale, så vi ønsker slet ikke at afhænde Thorco. Vi vil bare gerne have nogle flere hænder til at hjælpe os," siger Thor Stadil.

Han kan således sagtens forestille sig, at han skal fortsætte som bestyrelsesformand i Thorco, når der inden for de to næste år kommer flere bestyrelsesmedlemmer til i rederiet. Ledelsen i Thorco har givet Thor og Christian Stadil forslag til forskellige personer, der kunne blive en del af bestyrelsen i rederiet, og det vil de to nu kigge på.

Input udefra

"Vi har alt, hvad vi skal bruge, men vi kunne godt tænke os at få noget input fra nogle andre shipping-folk, der har været i shipping i lang tid og måske har haft nogle overordnede stillinger i nogle af de andre store firmaer og kunne finde det interessant at arbejde med et selskab som Thorco, der har udviklet sig med rivende fart på kort tid," siger Thor Stadil.

"Specielt for mig er det jo også interessant. Jeg har måske været i shipping i femten år, men jeg er jo ikke født der. Jeg ville da finde det interessant og godt for selskabet, at man fik yderligere ekspertise ind i bestyrelsen."

Han mener derfor, at der er to nøgleord, man kan knytte til inddragelsen af nye bestyrelsesmedlemmer. På den ene side er det for at sikre bestyrelsen, så der er folk til at drive Thorco videre, hvis noget uforudset skulle ske, mens det på den anden side også styrker bestyrelsen med ny viden og erfaring. Lige nu mener Thor Stadil, at det er meget svært at pege på, hvornår der kan indtræde nye bestyrelsesmedlemmer i Thorco.

"Hvis jeg skal give dig et gæt, vil jeg tro, at der sker noget i 2014. Men det er meget svært at sige, for hvis den rigtige person dukker op, og vi bare klikker, kan det godt komme til at ske tidligere," siger Thor Stadil.

Thorco Shipping udvider i Mellemøsten 

7 maritime milliardærer på listen over Danmarks rigeste 

Thorco frasælger gamle skibe 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også