ShippingWatch

Søfartsstyrelsen: Spot på CSR i ulande

Udviklingslande er et nødvendigt fokus på en ny masteruddannelse på IMO-universitetet i Malmø om CSR og Maritime Governance. Søfartsstyrelsen er én af parterne bag: "Vi har stor handel med de lande, derfor skal vi arbejde med samarbejdet," lyder det.

Foto: Tao Lytzen -CBS/PR

CSR og Maritime Governance bliver del af et nyt modul på masteruddannelser på IMO-universitet i Malmø, hvilket i høj grad vil øge fokus på samarbejdet mellem shippingindustriens i- og ulande.

World Maritime University (WMU) uddanner mange fremtidige medarbejdere til havneadministrationer og søfartsmyndigheder. Derfor er det et godt sted at få fat på folk, der er tæt på de problemer og udfordringer, der kan være med for eksempel korruption i søfarten, når forskellige kulturer og nationer mødes. Det fortæller Mogens Schrøder Bech, der er ansvarlig for uddannelsen hos Søfartsstyrelsen, der sammen med rederiforeningen står for at udvikle uddannelsen i samarbejde med WMU:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs