ShippingWatch på Nor-Shipping 2013

Næste uge afholdes den respekterede messe, Nor-Shipping, i Oslo, hvor alle segmenter fra den maritime branche fra rederier til underleverandører vil være repræsenterede. ShippingWatch er også med.
Foto: Presse
Foto: Presse

Hvert andet år mødes den maritime branche til den store og anerkendte messe Nor-Shipping i og uden for Oslo, der har eksisteret siden 60'erne. Næste uge er det 24. gang, at messen afholdes under Nor-Shipping navnet, og her vil 1050 virksomheder fra 56 lande udstille på messen, mens topfolk fra industrien hver dag vil deltage i konferencer om alt fra håndteringen af de kommende miljøkrav, håndteringen af mulighederne i Arktis og finansiering.

Messen sættes i gang tirsdag og fortsætter frem til fredag.

ShippingWatch og journalist Katrine Grønvald Raun deltager i messen. Katrine kan kontaktes på konferencen på mobilen/sms på: 60154320 eller via e.mail: katrine.raun@shippingwatch.dk

Foto: Watch Medier
Foto: Watch Medier
 

Du kan også altid kontakte redaktionen i København på 20194308 eller 20194309, med spørgsmål til konferencen, eller hvis du har spørgsmål, du gerne vil have stillet til nogle af aktørerne på Nor-Shipping.

Med venlig hilsen

Redaktionen

ShippingWatch på Sea Asia 2013 i Singapore 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også