ShippingWatch

Erria fastholder forventninger trods nedgang

Shippingvirksomheden Erria fastholder forventningerne trods lille nedgang i deres fortsættende aktiviteter og venter fortsat en forbedring af resultatet for 2013.

Foto: Erria

Erria, som tilbyder ydelser inden for Consulting og Ship Management, omsatte i første kvartal for 13,2 mio. kr. mod 16,1 mio. kr. i samme periode året før, og resultat af primær drift af de fortsættende aktiviteter faldt til 2,1 mio. kr. fra 2,6 mio. kr.

"Erria har i 1. kvartal frasolgt sit sidste skib og opnået et tilfredsstillende resultat. Udviklingen af begge Erria’s forretningsområder, Consulting og Ship Management udviser resultatfremgang og er positiv. Forventningerne til et positivt resultat for 2013 fastholdes," siger Henrik N. Andersen, adm. direktør i Erria.

Selskabet skriver om forventningerne til 2013, at det vil være fokuseret på Ship Management og Consulting, "som udvikler sig positivt, og som vil give et positivt resultat i 2013."

Erria tilbageført fra observationslisten

Erria overvejer exit fra fondsbørsen 

Erria sikret fremtidig finansiering 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs