ShippingWatch

DFDS: Forbyd Eurotunnels færger i 10 år

Hverken DFDS eller P&O Ferries synes indstillet på kompromisser om tunneloperatøren Eurotunnels tilstedeværelse som færgerederi i Den Engelske Kanal.

DFDS og P&O er tilsyneladende ikke indstillet på at indgå i nogen form for kompromis om tunneloperatøren Eurotunnels tilstedeværelse som færgerederi i Den Engelske Kanal.

DFDS vil have Eurotunnel helt ud af kanalen, fremgår det af korrespondance mellem DFDS, P&O Ferries og de britiske konkurrencemyndigheder. Det skriver Loyd's Loading List torsdag.

Eurotunnel forsvarer Kanal-aktiviteter 

"Eurotunnel bør ikke have tilladelse til at drive færgeaktiviteter hverken direkte eller indirekte mellem Dover og Calais de næste 10 år," skriver DFDS, der også mener, at P&Os stærke markedsposition gør rederiet uegnet som køber af Eurotunnels færger, hvis konkurrencemyndighederne beslutter at forbyde tunnelselskabets rederi My Ferry Link i kraft den dominerende markedsposition, selskabet vil få.

DFDS peger på sig selv som den mest naturlige køber af færgerne. Det er P&O ikke enig i.

Eurotunnel slås for at bevare kanalfærger

MyFerryLink: Fremgang hver eneste dag i første kvartal 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs