Teekay reducerer underskud i 1. kvartal

I løbet af de første tre måneder af 2013 er det lykkedes canadiske Teekay Corp at halvere underskud sammenlignet med samme periode sidste år.
Foto: Teekay Corporation
Foto: Teekay Corporation

Canadiske Teekay Corp, der er noteret på børsen i New York, lever med regnskabet for første kvartal 2013 op til analytikernes forventninger med en reduktion af underskuddet sammenlignet med samme periode sidste år. Således endte det justerede underskud på 11,7 mio. USD. Året forinden lå det på 20,8 mio. USD, fremgår det af regnskabet.

Driftsresultatet forblev profitabelt med 62,79 mio. USD, hvor lavere omkostninger har hjulpet til at bekæmpe et fald i omsætningen. Det er dog en nedgang sammenlignet med resultatet fra 2012 på 77,96 mio. USD.

"I forhold til vores eksisterende vækstprojekter oplever Teekay LNG Partners og Teekay Offshore Partners øget udvikling i nye forretninger i deres gas- og offshorevirksomhed, som, hvis realiseret, vil komme moderselskabet Teekay til gode, da vores børsnoterede datterselskaber således vil vokse deres respektive pengebeholdninger," siger Peter Evensen, president for Teekay Corp og CEO ifølge meddelelsen.

Fearnley: Teekay i stor tankordre

Joint venture med Teekay giver gevinst på 56 USD

Teekay: Ingen bedring i tank det kommende år 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også