ShippingWatch

Avis: Udenlandske købere lurer på Wrist Group

Kapitalfondsejede Wrist Group kan være på vej til at skifte ejer efter syv år hos kapitalfonden Altor. Flere udenlandske konkurrenter har henvendt sig i løbet af foråret, skriver Berlingske.

Flere udenlandske opkøbere er interesseret i at overtage den store danske shippingvirksomhed Wrist Group, der målt på omsætningen er en af Danmarks største virksomheder. Et salg til op mod seks milliarder kroner kan ske efter sommerferien, erfarer Berlingske.

»Det er en virksomhed, som har været i en god udvikling. Det betyder, at der løbende kommer flere henvendelser fra interesserede,« siger Søren Johansen, dansk partner i den svenske kapitalfond Altor, som ejer Wrist Group.

Nordamerika skal skabe vækst hos Wrist 

Han ønsker ikke at sige meget om salgsprocessen, eller hvor tæt fonden er på at få solgt virksomheden, som Altor har ejet siden 2007. Men Berlingske erfarer fra andre kilder, at den svenske fond har hyret den amerikanske investeringsbank Morgan Stanley og danske FIH til at finde købere til Wrist Group, der sælger skibsolie videre til rederierne.

Det sker, efter at store udenlandske virksomheder fra samme branche i løbet af foråret har henvendt sig om et køb. Præcist hvor hurtigt, Wrist Group får nye ejere, er endnu ikke afklaret, men kilder med kendskab til processen vurderer, at det kan ske allerede i efteråret. Søren Johansen er dog tilbageholdende med at give et bud på, hvornår virksomheden får ny ejer.

Avis: Altor gør klar til at sælge Wrist Gruppen i to bidder 

Omsætning og overskud i Wrist i stærk vækst 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs