ShippingWatch

Omsætning og overskud i Wrist i stærk vækst

Omsætningen i Wrist Gruppen, der omfatter OW Bunker og Wrist Ship Supply, steg med 20 procent i 2012. Overskuddet før skat steg med 16 procent, fremgår det af regnskabet.

Salget i den nordjyske Wrist Gruppen steg med ikke mindre end 20 procent i 2012 og landede på 14,6 mia. USD, fremgår det af årsregnskabet for gruppen.

Wrist Gruppen, der består af et af verdens største bunker-selskaber OW Bunker samt verdens største supplier til skibe og offshore-installationer,Wrist Ship Supply, fik samtidig et overskud før skat på 76,4 mio. USD. Det var en forbedring i forholdet til året før på 16 procent.

Jim Pedersen, CEO i Wrist Group, siger om resultatet:

“Vi er tilfredse med vores udvikling i, hvad der er udfordrende tider for shippingindustrien og blandt vores kunder. Vores konservative tilgang til kontrolleret ekspansion har givet os en bæredygtig vækst i løbet af de seneste år samt økonomisk stabilitet. Det har gjort os i stand til at støtte vores kunder under svære markedsbetingelser og at investere i vores produkter, services og infrastruktur for at forbedre deres omkostninger og operationelle effektivitet samtidig med, at vi kan give de bedste betingelser og priser. Vi er forsigtige i forhold til fremtiden i industrien, men tror på, at vores forretningsmodel og det fundament, vi har opbygget, vil skabe yderligere mulighed for vækst og udvikling."

OW Bunker lancerer nordisk netværk

EMS Seven Seas udfordrer Wrist Ship Supply

OW Bunker overtager Bergen Bunkers

Wrist-selskab går solo i Singapore

Wrist Ship Supply-konkurrent polstrer sig med ny kapital  

 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs