ShippingWatch

Medie: Frontline måske med i Scorpio Tankers pool

Frontline er i gang med at finde ud af, hvem der skal stå for driften af deres kommende flåde af nybyggede MR produkttankskibe. Ifølge TradeWinds er et godt bud Scorpio Tankers' pool.

I øjeblikket er Frontline 2012 i gang med at finde frem til, hvem der skal stå for driften af den store flåde af nybyggede MR produkttankskibe. At der er dialog med "flere parter," bekræfter adm. direktør Jens Martin Jensen over for TradeWinds. Her iblandt også Scorpio, som ifølge TradeWinds' oplysninger allerede har aftaget et dusin skibe fra Frontline, men det afviser Jens Martin Jensen:

"Intet er på plads endnu," siger han til TradeWinds.

Ingen af de nye skibe har ramt vandet endnu, men til sommer bliver de første færdige fra værftet STX Dalian and STX Offshore & Shipbuilding, hvorefter 12 bestilte skibe vil følge efter i løbet af 2014. At fartøjerne skal ind i pool kan sagtens være en god idé, bekræfter Jens Martin Jensen:

"Vi vil putte dem i en pool, hvis den har gode præstationer," siger han til TradeWinds og peger på, at Scorpio har vist en stærk finansiel præstation med flåden af MR øko-tankskibe.

Fra Scorpio lyder reaktionen:

"Vi kan ikke kommentere, men vi vil selvfølgelig være glade for et samarbejde med Frontline 2012, som er den eneste anden uafhængige reder med moderne øko-design tonnage i samme størrelse," siger Scorpio president Robert Bugbee til TradeWinds.

I løbet af det sidste år har Frontline 2012 investeret stort i at forny flåden, og i øjeblikket er Frontline 2012's nybygningsprogram nu oppe på 53 bestillinger af LPG, råolie og tørlasttonnage.

"Vi vil sørge for, at vi har den bedste type tonnage tilgængelig på markedet, der kan sejle på moderne energi. Vi mener, at det er det rigtige tidspunkt at bygge en flåde på nu. Vi får mange leveringer inden for de næste par år, og vi mener, at markedet vil blive bedre," sagde Jens Martin Jensen i marts til ShippingWatch.

 

Analysehus: Frontline 2012 har flere ordrer gemt i ærmet

Medie: Frontline afviser visse olielaster

Frontline 2012-chef: Det rigtige tidspunkt at få ny flåde 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs