ShippingWatch

Frontline 2012-chef: Det rigtige tidspunkt at få ny flåde

Frontline 2012 vil vokse stort i de kommende år og har planer om at blive en af de ledende spillere på markedet for råvaretransport. Lige nu er det helt rigtige tidspunkt for den store vækst, der betyder et nybygningsprogram på 53 nye skibe, fortæller adm. direktør Jens Martin Jensen til ShippingWatch.

Mange andre spillere holder sig tilbage med at udvide i et tank- og tørlastmarked, der ikke ligefrem lokker med potentiale for stor vækst. Men ikke Frontline 2012. Det John Fredriksen-ejede rederi annoncerede i går, at man vil udvide flåden for at blive en af de førende rederier på råvaretransport i de kommende tre år. Samtidig går rederiet efter en amerikansk børsnotering i løbet af de kommende 10 til 16 måneder. Strategien er enkel, fortæller Jens Martin Jensen, adm. direktør i Frontline 2012, til ShippingWatch.

"Vi vil sørge for, at vi har den bedste type tonnage tilgængelig på markedet, der kan sejle på moderne energi. Vi mener, at det er det rigtige tidspunkt at bygge en flåde på nu. Vi får mange leveringer inden for de næste par år, og vi mener, at markedet vil blive bedre," siger Jens Martin Jensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs