ShippingWatch

Kinesisk tankrederi suspenderet efter tab

Handlen med aktier i Nanjing Tanker blev mandag suspenderet på børsen i Shanghai, efter at det statsejede rederi for tredje år i træk fremlægger et stort underskud.

Handlen med aktier i Nanjing Tanker blev mandag suspenderet på børsen i Shanghai, efter at det statsejede rederi for tredje år i træk har fremlagt et underskud, i 2012 på godt 200 mio. USD netto.

Nanjing Tanker kan ende med at blive helt afnoteret på børsen i Shanghai efter de tre år med tab, som rederiet har forsøgt at rette op med gennem salg af aktiver, skriver Tradewinds.

Allerede i februar advarede rederiet om et betydeligt tab for regnskabsåret 2012. Nanjing siger selv, at det er de høje brændstofpriser, svag efterspørgsel  og store renteudgifter på selskabets gæld.

Nanjing Tanker oplyste sidste år, at man ville ansøge om offentlig støtte fra regeringen, men det ser foreløbig ikke til at lykkes.

Kæmpetab kan sende Cosco ud af børsen 

Kinas shipping-konge bliver bedt om at gå 

 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs