ShippingWatch

Filippinske søfolk: Mange søfartsskoler bør lukkes

Nelson Ramirez, der er fagforeningsformand for 44.000 filippinske søfolk, mener, at 64 af landets nuværende 94 søfartsskoler må lukke, og han tror på en løsning, fortæller han til ShippingWatch.

MANILA: Hvis der langt om længe bliver renset ud i de filippinske søfartsskoler, kan man sige, at det er enden på 18 års kamp for fagforeningsformanden Nelson Ramirez.

For da den nu 64-årige Ramirez af egen vilje startede UFS, United Filipino Seafarers, for 18 år siden, var det i protest mod de filippinske søfartsmyndigheder, MARINA, som han mente, ikke tog de mange ulykker og dødsfald på havene alvorligt. Helt konkret fik de ikke udstedt de beviser, der skulle til for at sikre søfolkene, og det fik Nelson Ramirez i første omgang til at samle 8-10 søfolk, som stiftede det, der i dag er et af Filippinernes vigtigste fagforbund for søfolk og officerer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs