ShippingWatch

Platou: LNG-transport er faldet i 2013

Lavere fragtmængder i første kvartal af 2013 fik efterspørgslen på transport af LNG til at falde. Det skyldes fortsatte produktionsproblemer i blandt andet Algeriet, Indonesien og Nigeria, skriver Platou.

Efterspørgslen på LNG er faldet i første kvartal af 2013. Det skyldes lavere fragtmængder, skriver norske Platou Markets i en analyse og peger på fortsatte problemer med LNG-produktionen i Algeriet, Indonesien og Nigeria, samt en forsinket opstart af LNG-produktion i Angola, som den primære årsag.

Tallene viser, at fragtmængderne faldt 3,7 procent i årets to første måneder, mens handlen mellem lande over Stillehavet og Atlanten, det primære spotmarked, faldt med 10 procent sammenlignet med sidste år. De lavere mængder har ført til en udnyttelsesgrad af den samlede LNG-flåde på 93 procent - et fald på 1 procentpoint i forhold til sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs