ShippingWatch

Copenship: Markedet er så småt ved at tø op

I løbet af 2012 vendte Copenship minus til plus trods et svært år for hele branchen. Omsætningen faldt til gengæld, men allerede nu kan rederiet mærke en stigende aktivitet, fortæller adm. direktør Michael Irvine Fenger til ShippingWatch.

2012 var et hårdt år for branchen. Men det er så småt ved at vende, mener Michael Irvine Fenger, adm. direktør for Copenship, der tirsdag præsenterede regnskabet for 2012. Et regnskab, der blev modtaget lidt "både og", som direktøren udtrykker det. Copenships omsætning faldt med næsten 50 pct. sammenlignet med 2011, mens resultatet endte på 396.000 USD. Et plus sammenlignet med 2011, hvor resultatet var et underskud på knap 4,2 mio. USD.

"Vi havde et skidt 2011, får det vendt og lavet penge sidste år og er nu inde i en god gænge igen. Og på den måde er det tilfredsstillende nok. Der er ingen tvivl om, at det har været et hårdt år for branchen," siger han til ShippingWatch og fortæller, at det dog ikke er tilfredsstillende, at EBITDA falder fra to mio. USD til mindre end en halv mio. USD efter skat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs