ShippingWatch

Copenship utilfredse med 2012-resultat

Det dårlige humør fra 2011-regnskabet går igen i 2012-regnskabet fra Copenship. Tørlastdelen har klaret sig skidt, og den totale bundlinje er lavere end forventet, lyder det fra Copenship.

Københavner-rederiet Copenship kom ud af 2012 med en omsætning på 164 mio. USD, et driftsresultat på 1,68 mio. USD og et resultat efter skat på 396.000 USD. Omsætningen er dalet fra 317 mio. USD i 2011, mens både driftsresultat og resultat efter skat er forbedret i 2012 i forhold til 2011. Men det er ikke godt nok, mener Copenships ledelse.

"Driftsresultatet blev som forventet, men resultatet efter skat var lavere end forventet, da der har været regnskabsmæssige omkostninger til urealiserede valutakursjusteringer samt omkostninger til bunker hedges for rejser, der bliver foretaget i 2013. Yderligere indeholder driftsresultatet tab på debitorer og modpartssvigt for 1.500 USD," fremgår det af ledelseberetningen, hvor ledelsen også nævner, at egenkapitalen i 2012 blev øget med et kapitalindskud på 3,59 mio. USD.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs