ShippingWatch

Topprofil flytter fra Deutsche Bank til shippingbank

Ralf Bedranowsky tager springet fra chef for international shipping hos Deutsche Bank til medlem af direktørgruppen hos DVB Bank, hvor han skal have ansvar for shippingporteføljen. DVB ønsker at blive stærkere på transportsektoren.

Den højt profilerede tyske ekspert i shipping og finansering, Ralf Bedranowsky, flytter job fra at være chef for international shipping hos Deutsche Bank til at blive en del af direktørteamet hos DVB. Her bliver hans arbejdsopgave at risikostyre og have hovedansvaret for bankens shippingopgave.

Bedranowsky begynder sit nye job senest 1. juli i år efter flere årtier i Deutsche Bank med kun en kort afstikker til ledelsesgruppen i banken Landesbank Hessen-Thüringen.

DVB udtrykker i en meddelelse på bankens hjemmeside stor tilfredshed med at "kunne tiltrække en af branchens store profiler."

Tyske redere tilfredse med Merkel-støtte 

DVB: 200 nye insolvente KG-fonde i 2013 

DVB sætter fokus på offshore frem for shipping 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs