Kollapset koreansk tørlastrederi undgår afnotering

Det konkursramte tørlastrederi Korea Line undgik forleden en afnotering fra den koreanske børs efter en succesfuld konvertering af gæld, skriver Lloyd's List.
Foto: Jyllands-Posten
Foto: Jyllands-Posten

Det koreanske tørlastrederi Korea Line beholder med nød og næppe skindet på næsen og undgik forleden en afnotering fra den koreanske børs, fremgår det af en fondsbørsmeddelelse, skriver Lloyd's List.

Rederiets kreditorer og distriktsdomstolen i Seoul godkendte rederiets anmodning om at konvertere gæld for omkring 173 mio. USD til aktier, hvilket rederiet nu har gjort. Konverteringen er en del af en større plan for rederiet, der meldte sig konkurs i 2011, og indtil nu har konverteret 90 pct. af obligationerne for omkring en mia. USD til aktier, siger en kreditor til Lloyd's List.

Senest har Korea Line et lån på 85 mio. UDSD fra Hong Kong-baserede SC Lowy, et finansieringsselskab, der har specialiseret sig i at støtte kriseramte virksomheder. Det er endnu ikke lykkedes rederiet at finde en køber, efter den koreanske kapitalfond Hahn trak sit bud tilbage i februar.

Ny kapital åbner for bud på Korea Line

Købstilbud på kollapset tørlastrederi 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også