ShippingWatch

Wilbur Ross leder efter nye investeringer

Kapitalfondskongen Wilbur Ross forsøger i samarbejde med den norske fond Astrup Fearnley at rejse 500 mio. USD til investeringer i shipping gennem kapitalfonden The Transportation Recovery Fund.

Wilbur Ross er klar til flere shippinginvesteringer og er lige nu i gang med at forsøge at rejse flere penge til flere investeringer gennem fonden The Transportation Recovery Fund, som han står bag sammen med fonden Astrup Fearnley fra Norge. Ifølge Bloomberg forsøger fonden at hente 500 mio. USD, skriver TradeWinds.

Efter sigende skulle fonden allerede have indgået aftaler for over godt halvdelen af det ønskede beløb - i alt 258 mio. USD.

Ifølge TradeWinds er det ikke overraskende, at Ross er på vej med shippinginvesteringer i et presset marked, da kapitalfondsentusiasten og milliardæren Ross i gennem længere tid har udtrykt ønske om at investere i shipping.

Ross: Kina kan forværre krisen i shipping

Ross er allerede engageret i shipping i Diamond S Shipping og Navigator Gas og udtalte i begyndelsen af året, at han tror, shippingmarkedet er ved at vende:

"Der er intet, som er mere svingende end shipping. Jeg forventer, at industrien vil vende i 2014. Såfremt nedturen varer længere, så vil mit investeringsafkast ikke blive så godt," udtaler Wilbur Ross, der er en veteran i at investere i shippingsektoren.

Konkursramt tankreder leverer skibe tilbage til Ross  

Kapitalfonde øger eksponering i shipping

Medie: Wilbur Ross overtager aktiemajoritet i LPG-rederi 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs