Wilbur Ross leder efter nye investeringer

Kapitalfondskongen Wilbur Ross forsøger i samarbejde med den norske fond Astrup Fearnley at rejse 500 mio. USD til investeringer i shipping gennem kapitalfonden The Transportation Recovery Fund.

Wilbur Ross er klar til flere shippinginvesteringer og er lige nu i gang med at forsøge at rejse flere penge til flere investeringer gennem fonden The Transportation Recovery Fund, som han står bag sammen med fonden Astrup Fearnley fra Norge. Ifølge Bloomberg forsøger fonden at hente 500 mio. USD, skriver TradeWinds.

Efter sigende skulle fonden allerede have indgået aftaler for over godt halvdelen af det ønskede beløb - i alt 258 mio. USD.

Ifølge TradeWinds er det ikke overraskende, at Ross er på vej med shippinginvesteringer i et presset marked, da kapitalfondsentusiasten og milliardæren Ross i gennem længere tid har udtrykt ønske om at investere i shipping.

Ross: Kina kan forværre krisen i shipping

Ross er allerede engageret i shipping i Diamond S Shipping og Navigator Gas og udtalte i begyndelsen af året, at han tror, shippingmarkedet er ved at vende:

"Der er intet, som er mere svingende end shipping. Jeg forventer, at industrien vil vende i 2014. Såfremt nedturen varer længere, så vil mit investeringsafkast ikke blive så godt," udtaler Wilbur Ross, der er en veteran i at investere i shippingsektoren.

Konkursramt tankreder leverer skibe tilbage til Ross  

Kapitalfonde øger eksponering i shipping

Medie: Wilbur Ross overtager aktiemajoritet i LPG-rederi 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også