Rickmers vil forbinde vækstøkonomier

Tyske Rickmers-Linie har i ti år haft en østgående service og lancerer nu en vestgående rute, der skal forbinde vækstøkonomier i Asien med Sydamerika og slutteligt Nordamerika, oplyser selskabet i en meddelelse.

Tiden er inde til en ny service, mener det tyske shippingselskab Rickmers-Linie, der er specialist i transport af breakbulk, heavy lift og projektlast rederi. Derfor lancerer de nu en ny vestgående rute, oplyser man i en pressemeddelelse.

"Efter at have introduceret vores Round-The-World Pearl String Service med en østgående rotation for ti år siden, er vi overbeviste om, at tiden nu er inde til at starte et lignende koncept op i den anden retning. Dette skridt bekræfter vores engagement i og tillid til de asiatiske og sydamerikanske markeder," siger Ulrich Ulrichs, adm. direktør og COO for rederiet.

Den nye vestgående rute vil således forbinde Asien, Sydamerika og slutteligt ende i Nordamerika. I 2006 etablerede virksomheden en vestgående service fra USA til Asien, som vil blive en del af den nye streng. To eller tre indchartrede multipurpose heavy lift skibe vil i første omgang blive sat ind på ruten, mens følgende havne vil blive en del af strengen:

Yokohama, Masan, Xingang, Shanghai, Singapore, Cape Town, Buenos Aires, Santos, Rio de Janeiro, Vitoria, Philadelphia, Savannah and Houston.

Rickmers udvider med nyt kontor i Singapore

Rickmers bestiller to øko-skibe til multipurpose

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også