ShippingWatch

Maersk Line Singapore: 2013 bliver et svært år

Maersk Line i Singapore regner med at 2013 bliver endnu et vanskeligt år. Den vigtige Europa-streng ventes tidligst at vise vækst i andet halvår, mens der er mere positive tegn fra bl.a. Afrika og Sydamerika.

Foto: Maersk Line

Maersk Lines asiatiske hovedkvarter i Singapore er indstillet på, at 2013 kan blive endnu et svært år. Væksten på den vigtige streng mellem Asien og Europa ventes i bedste fald at blive nul i første halvår år og  en positiv vækst i den lave ende i andet halvår 2013. Det oplyser adm. direktør for Maersk Line i Asien og Pacific, Thomas Knudsen, til ShippingWatch. Lyspunkterne er den udvikling, som ruterne til Afrika, Sydamerika og USA ventes at bidrage med, men samtidig er der en række initiativer i pipelinen, skal sikre, at resultatet på trods af lavvæksten bliver positivt.

”Vi er kommet OK ind i det nye år men regner først med, at udviklingen til Europa vil blive positiv i andet halvår 2013. Middelhavet ser især negativt ud, mens forventningen til Nordeuropa er mere optimistisk,” siger Thomas Knudsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs