ShippingWatch

Medie: Rygter om dansk salg af VLCC-flåde

Ifølge TradeWinds går der rygter på tankmarkedet om, at et rederi overvejer at sælge sin VLCC-flåde. Pilen peger mod Danmark, skriver mediet.

Foto: Nordic Tankers

Der verserer i øjeblikket rygter på tankmarkedet om et kommende salg. Ikke bare af ét tankskib, men af en hel VLCC-flåde, skriver TradeWinds.

Rygterne peger ifølge mediet mod Europa og nærmere specifikt mod Danmark, hvor Maersk Tankers kunne være et muligt bud, når man tager i betragtning, at selskabet taber penge, står over for dystre markedsudsigter, og at Maersk har fokus på kerneforretninger, skriver TradeWinds. En spekulation, som Maersk Tankers dog afviser at kommentere på.

En anden dansk spiller i tankmarkedet er Clipper afviser også, at virksomheden skulle have nogen som helst planer i den retning med henvisning til dækningen på langtids-chartermarkedet.

Platou har i sin månedlige rapport skrevet, at køb og salg inden for tankmarkedet i år har været trist, hvis man ser bort fra konverteringskandidater. Såfremt rygterne om et flådesalg er sande, så kan det øge interessen for tankmarkedet, mener Platou ifølge TradeWinds.

Singapore-salg glippede for Maersk Tankers

Maersk Tankers dropper ideen om bunkers-tillæg  

Scorpio på indkøb igen, nu med produkttanker nummer 30 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs