ShippingWatch

DFDS får ny adm. direktør i Frankrig

DFDS' shippingaktiviteter i Frankrig har fået ny adm. direktør. Den 42-årige Jean-Claude Charlo har længe været en del af rederiets aktiviteter og var blandt andet med til at etablere et joint venture mellem DFDS og LD Lines på Den Engelske Kanal i 2003.

En ny mand skal nu stå i spidsen for DFDS' shippingaktiviteter i Frankrig, skriver rederiet i et nyhedsbrev. Det er den 42-årige Jean-Claude Charli, der sammen med  Executive Vice President Peder Gellert Pedersen, Head of BU France & Mediterranean, skal styrke forretningerne i Frankrig. Det oplyser rederiet i et nyhedsbrev.

Jean-Claude blev i 1999 ansat som Finance Manager for et biltransportrederi og var i 2003 med til at etablere et joint venture mellem LD Lines og DFDS på Den Engelske Kanal og har siden da haft sin gang i rederiet.

"På et tidspunkt fik han også overdraget ansvaret for operations, og så har han spillet en stor rolle i den vellykkede integration af DFDS og LD Lines. Jeg glæder mig derfor meget til at samarbejde med Jean Claude om at fortsætte styrkelsen af vores team og vores forretninger i Frankrig og ikke mindst identificere og udnytte mulighederne for yderligere udvikling især i Middelhavet," siger Peder Gellert Pedersen i nyhedsbrevet.

DFDS: Vores tab på Kanalen er betydelige og uholdbare

DFDS parat til at udbygge flåde mod Rusland

Nu begynder konkurrencen at gøre ondt på DFDS 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs