ShippingWatch

Jan Kastrup-Nielsen: Lauritzen har overskud igen i 2014

J. Lauritzens nytiltrådte CEO, Jan Kastrup-Nielsen, regner med, at der vil gå adskeillige år, før rederiets bulkområde er en god forretning, men de øvrige aktiviteter skal sikre et samlet plus i 2014.

Det historisk store underskud i J. Lauritzen i 2012 på ikke mindre end 350 mio. USD skal afløses af et overskud på bundlinjen i 2014. Sådan lyder det optimistiske mål i alt fald fra den nytiltrådte leder, Jan Kastrup-Nielsen, på sin første arbejdsdag som CEO, efter at rederiets hidtidige førstemand, Torben Janholt takkede af i går.

Det er dog ikke det problemfyldte tørlast-segment, der skal give pengene retur til ejerne, da Kastrup-Nielsen regner med, at der vil gå flere år, før bulk igen er en god forretning. Det er de øvrige aktiviteter i gas, tank og offshore, som allerede nu ser "fornuftige ud", der skal udvikle sig så godt, at de kan mere end kompensere for det skrantende tørlast.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs