ShippingWatch

Maersk Lines CCO forlader selskabet

Lucas Vos, Chief Commercial Officer (CCO) i Maersk Line og central person i rederiets omfattende spareprogram sidste år, forlader containerrederiet per 1. maj. Det oplyser Maersk Line i en pressemeddelelse.

Lucas Vos, Chief Commercial Officer (CCO) i Maersk Line, forlader containerrederiet per 1. maj. Det fortæller Maersk Line i en pressemeddelelse.

Den 45-årige hollænder, der kom til Maersk Line i forbindelse med overtagelsen af P&O Nedlloyd, vender hjem til Holland. Det har været planen hele tiden, skriver Maersk Line.

"Lucas Vos har været en del af den øverste ledelse i Maersk Line i de sidste fem år. Han har været en central del af at vende selskabet med det ambitiøse Streamline-program (spareprogram, red.) og på det seneste bidraget til planen om at gøre Maersk Line til den mest profitable spiller i branchen," siger Maersk Line-chef Søren Skou.

Maersk Line er i gang med at lede efter en afløser, oplyser rederiet.

RITZAU FINANS

Daily Maersk-konceptet skal udvides

Maersk Line: Ny organisation er et stærkt fundament 

 

 

 


 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs