ShippingWatch

Maersk Line: Ny organisation er et stærkt fundament

De sidste afskedigelser er effektueret i Maersk Line, og den nye struktur tegner sig: "Vi står med et stærkt fundament for fremtiden," siger Maersk Lines Chief Strategy, Finance and Transformation Officer, Jakob Stausholm, til ShippingWatch.

Foto: Maersk

Afskedigelserne af de 400 medarbejdere i Maersk Line er så godt som tilendebragt, efter at rederiet den 12. juni afsatte ti dage til at slanke organisationen for at fremstå mere effektiv.

Dermed har 250 medarbejdere i verdens største containerrederi i på Esplanaden i København fået at vide, at de skal finde et andet arbejde, samtidig med at 150 kolleger på de fem øvrige hovedkontorer i verden ligeledes må forlade rederiet. Tilbage står nu at få afdelingerne omstruktureret og få den nye organisation til at passe ind med de opgaver, der ligger. Det vil sandsynligvis tage nogle uger, inden den manøvre er helt på plads.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs