ShippingWatch

Dubai-selskab vil styrke nordisk bunkersalg

Det Dubai-baserede bunkerselskab GAC Bunker Fuels etablerer sig i Bergen i Norge med henblik på at styrke salg i hele den nordiske region, oplyser selskabet.

GAC Bunker Fuels Limited, der har hovedkvarter i Dubai, etablerer ny afdeling Bergen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Afdelingen i Norge skal styrke selskabets salg af bunker- og smøreolie i den nordiske region og servicerer kunders behov for skibsagentur.

"Åbningen af en afdeling i Bergen sker for at udvide vores geografiske område, der nu er udvidet til ni lokationer globalt," siger Nicholas Browne, global chef for GAC Bunker Fuels, der betegner Norge som et stærkt konkurrencepræget marked.

GAC Bunker Fuels opererer globalt fra lokationer i Houston, Connecticut, Aberdeen, London, Dubai, Cairo, Colombo, Singapore og nu også i Bergen.

Det Dubai-baserede bunkerselskab er en del af GAC Group, der har ca. 9.000 ansatte og 300 kontorer rundt om i verden.

I 2011 passerede 11.589 tankskibe og 27.019 fragtskibe forbi Skagen, mens der nord for Bornholm passerede 9.470 tankskibe og 32.445 fragtskibe. Og trafikken i Østersøen er stærkt sigende, viser de seneste tal.

OW Bunker køber to bunkerskibe af Clipper  

OW Bunker lancerer nordisk netværk 

 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs