ShippingWatch

OW Bunker lancerer nordisk netværk

OW Bunker har lanceret en af verdens største fysiske maritime bunkering-operationer, der skal levere produkter til kunder i de nordiske have. Den nye Nordic Waters-enhed skal serviceres af syv bunkering-fartøjer.

Foto: Nordic Tankers

Det globale oliehandlerselskab OW Bunker har lanceret et nyt netværk til bunkering i de nordlige farvande. Netværket er blandt verdens største fysiske maritime bunkering-operationer, hvis man ser på arealet, netværket dækker. Netværket skal drives af Nordic Waters-enheden, der serviceres af syv bunkering-fartøjer.

Netværket kommer til at dække Danmark, Sverige, Litauen, Færøerne, Norskehavet, Finland, Letland, Estland, Polen og Nordatlanten. I det område leverer selskabet sin fulde pakke af produkter inklusive lavsvovlholdig fuel-olie. De syv fartøjer, der skal servicere netværket, skal bruges til at give kunderne mulighed for at bunkere på havet og derved undgå at ændre ruten for at sejle i havn og tanke op.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs