ShippingWatch

Danske Markets: Fredriksens tørlastrederi er overvurderet

Aktierne i det børsnoterede tørlastrederi Golden Ocean er stærkt overvurderede, mener Danske Markets, der kun forventer en meget beskeden fremgang i tørlastmarkedet i 2014

Danske Bank Markets nedjusterer forventningerne til tørlastrederiet Golden Ocean, der kontrolleres af den norske skibsreder John Fredriksen.

"Vi forventer, at 2013 bliver et udfordrende år, og at 2014 kun vil vise en svag fremgang. Derfor ser vi i højere grad en negativ risiko end mulighed for fremgang i forhold til værdierne af aktiver inden for tørlast. Derfor er selskabet ifølge vores opfattelse overvurderet i forhold til de nuværende niveauer," skriver Danske Bank Markets torsdag, der ændrer anbefaling fra hold til sælg. Aktien handles i øjeblikket med en præmie, der er 25 procent højere, end den reelle værdi, mener analytikerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs