ShippingWatch

Seaspan i ny stor kontrakt om nybygninger

Den børsnoterede amerikanske skibsejer Seaspan har indgået sin anden store nybygningskontrakt i 2013 på fire containerskibe, der skal på charter hos Japanske Mitsui OSK Line.

Foto: APM Terminals

Den børsnoterede amerikanske skibsejer Seaspan har indgået sin anden store nybygningskontrakt i 2013 på fire 10.000 teu skibe til en samlet værdi på 360 mio. USD.

Skibene fra Jiangsu New Yangzi Shipbuilding og Jiangsu Yangzi Xinfu Shipbuilding skal leveres i 2014 og lejes ud til Japans Mitsui OSK Line, der i forvejen har 5.000 teu skibe i charter fra Seaspan.

Ny storordre på vej på containerskibe 

For kort tid siden afsluttede Seaspan en ordre til en værdi af 600 mio. USD. for fem 14.000 teu skibe, der skal lejes ud til taiwanesiske Yang Ming.

Taiwan-rederi sikret rekordlav lejeaftale for nye kæmpeskibe 

Endnu flere megaskibe på vej 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs