ShippingWatch

Deloitte: Britisk olieaktivitet boomer i 2013

En bred vifte af nye og favorable skattevilkår introduceret i 2012 samt en fortsat høj oliepris lover godt for den britiske olie- og gassektor i 2013. Det vurderer revisionsvirksomheden Deloitte.

En bred vifte af nye og favorable skattevilkår introduceret i 2012 samt en fortsat høj oliepris lover godt for den britiske olie- og gassektor i 2013. Det vurderer revisionsvirksomheden Deloitte i en ny rapport, skriver Rigzone.

De nye skattevilkår, som den britiske regering indførte sidste år, boostede aktiviteterne på den britiske sokkel med en tredjedel i 2012, viser rapporten fra Deloittes petroleum services group (PSG).

Maersk Oil køber yderligere op i Nordsøen 

Rapporten viser også, at der blev gennemført 65 efterforsknings- og prøveboringer på den britiske kontinentalsokkel i 2012 mod 49 i 2011. Det svarer til en stigning på 33 procent. Til sammenligning falder boreaktiviteten i Norge i 2012 med 19 procent i forhold til året før.

Også interessen for udvikling af felter på den britiske sokkel er på sit højeste i over 10 år, og hovedparten af de samlede aktiviteter i olie- og gassektoren i det nordvestlige Europa finder sted i den britiske del af Nordsøen.

Kinesisk offshore-gigant køber sig ind i Nordsøen 

UK North Sea overstråler Norge i boreinvesteringer 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs