ShippingWatch

1500 shippingfolk samles til networking i København

København bliver vært for et af de største arrangementer i Europa inden for shipping, når 1500 redere, mæglere, kunder og leverandører mødes til networking i maj. Der er rekordtilmelding til arrangementet.

Foto: Stena Bulk

Der vil blive networket, minglet og indgået formelle og uformelle aftaler, når 1500 shipping-folk mødes til det største arrangement inden for branchen i Danmark og et af de største i Europa på Radisson Blu Scandinavia Hotel den 24. maj.

Det er Befragterklubben, der står bag det store arrangement, Shipbrokers Dinner, der kun afholdes hvert tredje år, og som traditionelt har ført til en lang række sociale events blandt medlemsvirksomhederne, der frem for alt tæller tørlast, tank og mæglervirksomheder. I år er der da også ifølge ShippingWatch oplysninger lagt op flere events uden for Befragterklubbens regi, alt fra fest-telt og pølsevogn på bl.a Smakkedalen i Gentofte, som efter at Ultrabulk er flyttet ind på adressen ved siden af mæglerhuset Lightship har fået sin egen mikroklynge inden for den maritime verden.

Feste med kunderne

Arrangementet har været afholdt siden 1987, de første år hver andet år i København, men nu hvert tredje år. Deltagerantallet er det højeste nogensinde i år med helt præcis 1517 tilmeldte personer fra shippingverdenen, der bliver placeret ved hotellets 8- og 9-mands borde for at mødes og diskutere shipping og forretning, og som nogle af de tidligere deltagere formulerer det "feste med kunderne." Arrangementet er også et af de største på Radisson, hvor hele tre sale er i brug. Det er medlemmerne af Befragterklubben, der bestiller bordene på hotellet, hvor den største bestilling lyder på ti borde til en enkelt virksomhed.

Ifølge Befragterklubben vil godt halvdelen af deltagerne være fra udenlandske rederier eller andre selskaber inden for den maritime industri. Sådan har det været traditionelt, men engang i marts eller april vil klubben have et mere præcist billede af, hvem der er inviteret

Der er andre store og også større arrangementer i Europa, så som Athen, Grenova og Hamburg, hvor konferencerne i sidstenævnte kan samle 4500 deltagere.

"Vi er meget tilfredse med tilmeldingen, som er den største nogensinde, vi har fået så mange ind på hotellet, som der overhovedet er plads til," lyder det fra Befragterklubbens formand, Anne Mentz Hansen.

Befragterklubben har ca. 600 medlemmer inden for redervirksomheder, brokere, bunkersmæglere, maritm ret og P&I.

Minister glæder sig over dansk Thoresen-domicil

Thome overvejer at åbne afdeling i København

Von Appen-familien udvider aktiviteterne i København 

 

 

 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs