ShippingWatch

BBC Chartering ser ind i trængt marked

Udsigten fra Svend Andersens stol er præget af den overkapacitet, der er i multipurpose-markedet. Men han ser også små muligheder hist og her, siger den administrerende direktør for BBC Chartering til ShippingWatch.

Multipurpose-markedet er ramt af overkapacitet. Ikke desto mindre er der stadig lyspunkter, når direktøren for verdens største multipurpose-rederi kigger ud over sit marked. Det fortæller Svend Andersen, adm. direktør for BBC Chartering, til ShippingWatch.

"Vi oplever et fortsat overudbud af shipping-kapacitet på grund af meget nybygget multipurpose-tonnage, der kom ind i markedet i 2012 og tidligere. Selvom nogle ældre skibe sælges til skrot, ser vi en række operatører, der køber relativt billig tonnage, hvilket bidrager til pres på raterne. Oveni det fortsætter container- og tørlastoperatører med at konkurrere i det lave segment af vores handel; dette øger også prispresset," siger Svend Andersen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs