ShippingWatch

BBC Chartering ser ind i trængt marked

Udsigten fra Svend Andersens stol er præget af den overkapacitet, der er i multipurpose-markedet. Men han ser også små muligheder hist og her, siger den administrerende direktør for BBC Chartering til ShippingWatch.

Multipurpose-markedet er ramt af overkapacitet. Ikke desto mindre er der stadig lyspunkter, når direktøren for verdens største multipurpose-rederi kigger ud over sit marked. Det fortæller Svend Andersen, adm. direktør for BBC Chartering, til ShippingWatch.

"Vi oplever et fortsat overudbud af shipping-kapacitet på grund af meget nybygget multipurpose-tonnage, der kom ind i markedet i 2012 og tidligere. Selvom nogle ældre skibe sælges til skrot, ser vi en række operatører, der køber relativt billig tonnage, hvilket bidrager til pres på raterne. Oveni det fortsætter container- og tørlastoperatører med at konkurrere i det lave segment af vores handel; dette øger også prispresset," siger Svend Andersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs