ShippingWatch

BBC Chartering: Vi kan tredoble forretningen

På langt sigt kan den største spiller i multipurpose-markedet tredoble forretningen, siger Svend Andersen, adm. direktør i BBC Chartering, til ShippingWatch. Han har været med, siden det tyske rederi startede op i 1997.

BBC Chartering er måske verdens største spiller i multipurpose-markedet, men forretningen kan stadig blive langt større, siger Svend Andersen i et interview med ShippingWatch. Danskeren er som administrerende direktør i spidsen for den tyske multipurpose-gigant BBC Chartering.

"Som jeg ser det, har BBC Chartering mulighed for at tredoble den forretning, selskabet håndterer i dag. Jeg ved ikke, om det vil ske om fem, ti eller femten år, og om jeg stadig vil være med på det tidspunkt. Det  håber jeg i det mindste, og selv hvis det ikke sker, stoler jeg på, at BBC Chartering vil kunne følge sine stifteres ånd ved også at håndtere og tilpasse organisationen til at møde markedets behov i fremtiden," siger Svend Andersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs