ShippingWatch

Befragtere nyder godt af slow steaming

Det er ikke kun rederne, der har fordele af slow steaming. Også befragterne kan se fordele ved den sænkede fart. Det skriver Lloyd's List på baggrund af en analyse fra Containerisation International's Shipper Sentiment Survey.

Foto: Port of Gothenburg

Befragterne ser nu også fordele ved slow steaming, viser en ny analyse fra Containerisation International's Shipper Sentiment Survey Det har indtil nu mest været rederierne, der har nydt godt af de brændstofbesparelser, som slow steaming giver, men befragterne kan nu se fordele ved en øget pålidelighed hos rederne frembragt af slow steaming. Det skriver Lloyd's List.

De store befragtere Boots og Asda er to af dem, der oplever en højere pålidelighed.

"Mens slow steaming påvirker vores forsyningskæde og cashflow, har det tilsyneladende også haft en positiv effekt på overholdelsen af tidsplanerne," siger Richard Kellam, der er international supply manager for Boots ifølge Lloyd's List. Boots er et stort materialistfirma i Storbritannien.

At flere skibe sejler med slow steaming gør det også mindre vigtigt med koncepter som Daily Maersk, der garanterer pålidelighed. Pålidelighed er "i mindre grad en konkurrencefordel som en konsekvens" af slow steaming, vurderer supply chain executive Alex Linton, skriver Lloyd's List.

Bimco: 2013 bliver globalt vendepunkt

Nyhedsbrev: Store juridiske risici ved slow steaming

DNV forudser markant grønnere shipping i 2020

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere