ShippingWatch

Befragtere nyder godt af slow steaming

Det er ikke kun rederne, der har fordele af slow steaming. Også befragterne kan se fordele ved den sænkede fart. Det skriver Lloyd's List på baggrund af en analyse fra Containerisation International's Shipper Sentiment Survey.

Foto: Port of Gothenburg

Befragterne ser nu også fordele ved slow steaming, viser en ny analyse fra Containerisation International's Shipper Sentiment Survey Det har indtil nu mest været rederierne, der har nydt godt af de brændstofbesparelser, som slow steaming giver, men befragterne kan nu se fordele ved en øget pålidelighed hos rederne frembragt af slow steaming. Det skriver Lloyd's List.

De store befragtere Boots og Asda er to af dem, der oplever en højere pålidelighed.

"Mens slow steaming påvirker vores forsyningskæde og cashflow, har det tilsyneladende også haft en positiv effekt på overholdelsen af tidsplanerne," siger Richard Kellam, der er international supply manager for Boots ifølge Lloyd's List. Boots er et stort materialistfirma i Storbritannien.

At flere skibe sejler med slow steaming gør det også mindre vigtigt med koncepter som Daily Maersk, der garanterer pålidelighed. Pålidelighed er "i mindre grad en konkurrencefordel som en konsekvens" af slow steaming, vurderer supply chain executive Alex Linton, skriver Lloyd's List.

Bimco: 2013 bliver globalt vendepunkt

Nyhedsbrev: Store juridiske risici ved slow steaming

DNV forudser markant grønnere shipping i 2020 

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs