ShippingWatch

BLT sælger ud til andre tankredere

DNB Capital Markets brygger på at sælge op til 30 af indonesiske Berlian Laju Tankers (BLT) kemikalietankere. Det sker for at hente penge til rederiet, der er i store økonomiske problemer, skriver TradeWinds.

Foto: Hanjin

Berlian Laju Tankers har været i problemer af samme karakter som Torm og har længe håbet på en lignende restrukturering. DNB Capital Markets, der er involveret i rederiet håber på at kunne sælge ud af det kriseramte tankskibsrederi og har ifølge TradeWinds op til 30 kemikalietankere til salg.

Ud over at ville af med skibene håber DNB på at kune tiltrække potentielle investorer og strategiske partnere til selskabet.

Stolt-Nielsen, Odfjell, MTM, Fairfield Chemical Carriers, Triton, First Ship Lease og Delos Shipping er blandt de interessenter, som ifølge TradeWinds kunne være på spring til at købe op af Berlin Laju Tankers skibe.

Bankerne stærkt eksponeret i forgældede rederier 

BLT håber på restrukturering som Torm

Medie: Stolt-Nielsen nedtoner interesse for Eitzen Chemicals 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs